Telefon
WhatsApp
GÜNAL: “SAMANDAĞ’INDA HİZMET VEREN TEK HASTANEYİZ.”

GÜNAL: “SAMANDAĞ’INDA HİZMET VEREN TEK HASTANEYİZ.”

Samandağ Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Züheyr Günal Hastane ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “

  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölge de çoğu kamu ve özel hastanenin yıkıldığını veya hizmet dışında kaldığını söyleyen Günal, neredeyse bölge hastanesi konumuna geldik, Samandağ’ında hizmet veren tek hastaneyiz.

Hastanemiz bütün branşlarda muayene ve geniş kapsamlı ileri kan tahlilleri yapabilecek donanıma sahip. Ameliyathanelerimiz aktif halde hizmet vermektedir. Halkımıza en kaliteli hizmeti sağlayan son derece tecrübeli hekimlerimiz ve yardımcı sağlık personellerimiz tüm branşlarda kesintisiz hizmet vermektedir.”

GÜNAL: “SAMANDAĞ’INDA HİZMET VEREN TEK HASTANEYİZ.”

MHRS (MERKEZİ HASTANE RANDEVU SİSTEMİ) TEKRAR DEVREYE GİRDİ.

MHRS ‘nin tekrar hizmete girdiğini söylen Günal, şunları kaydetti “ 6 Şubat depreminden sonra kapanan MHRS’yi kuyruk, yığılma ve kalabalık olmasını engellemek amacıyla MHRS’ yi aktif hale getirdik. Arze eden bütün vatandaşlarımız gerek 182 telefon numarasından, gerek Mhrs( Merkezi Hastane Randevu Sistemi) üzerinden   rahatça randevu alabilirler” şeklinde konuştu. 

THYY

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

CUMHUR REKLAM1 ARCELK VE YILMAZ

Nöbetçi Eczaneler

Samandağ nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği